BLOG

                        When art becomes fashion.


Nathan Murillo is een ambitieuze, professionele kunstenaar, met een grote passie voor ultra-minimale, enkele naald, microscopische kunst.

Geboren / getogen in de buurt van Brussel, België, en altijd geïnteresseerd in kunst / mode, begon hij een carrière in het tatoeëren in 2019, na meer dan 10 jaar in de mode te hebben gewerkt. (Mede-oprichter / ontwerper van het Belgische 'ready to wear'-label O'Rèn.)

Professioneel bekend als 'Nillo' bevat zijn klantenlijst onder meer de Belgische pop / rockster Koen Wauters, zijn vrouw Valerie Debooser, Latijnse diva Belle Perez, actrice Bab Buelens, zangers Tonya Schamp, Axeela, en verschillende mode- / schoonheidsbeïnvloeders die allemaal werden aangetrokken aan de enkele naald microtattoos waar hij bekend om is geworden.

Nillo: "Tatoeëren is het enige medium waar ik me niet alleen als kunstenaar kan identificeren, maar het stelt me ​​ook in staat om een ​​unieke band te creëren met mensen die me met hun huid vertrouwen. Ik ben heel blij deel uit te maken van iets dat een klant een leven lang zal koesteren.


Een mooi uiterlijk komt niet alleen, daarbij behoort ook een gezonde geest, in een sterk lichaam.


Bij Monset Kliniek houden we van een gezonde geest in een gezond lichaam, want eenmaal goed in je vel, straal je dit ook uit! Daarom kondig ik met trots de samenwerking aan met Personal Coach Jason Gheneyn. 

Waarom ik gekozen heb om met Jason samen te werken leest u hieronder.

Jason:

Het aanbod aan personal trainers is groot. Jezelf als trainer onderscheiden van de rest is en blijft een dagelijkse bezigheid. Wat onderscheidt mij nu van de rest? 

In eerste instantie bouw ik met iedere klant een sterke vertrouwensband op. Mijn deur staat altijd open en ik luister heel aandachtig.

Ten tweede help ik bij het bewust verkrijgen van een betere en een gezondere levensstijl. Door het toepassen van leuke tips en doelgericht advies, creëren we een programma op maat. 

Ten derde hecht ik heel veel belang aan de plezierbeleving tijdens het sporten. Een goede of slechte dag, men komt altijd naar buiten met een goed gevoel. We streven samen naar een "nieuwe jou" die zich fitter, sterker, gezonder en/of slanker voelt. 

Samen werken we naar een duurzaam resultaat. 

Uit liefde...

29-11-2018

Buiten mijn gezin, kan niets me zo van geluk vervullen als mijn werk. soms word ik bij een verzorging zo intens geraakt door een compliment van een klant, dat er een intens geluksgevoel door mijn lichaam stroomt. Dat kan me voor dagen opladen. Het maakt me gelukkig om te zien dat anderen zich gelukkig gaan voelen door mijn werk. We...