DERMAPEN

Dermapen

De dermapen is de nieuwste techniek op gebied van microneedling.

Een behandeling met de dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te verfraaien, zonder de opperhuid te beschadigen. Ideaal om littekens te vervagen, de huid weer te doen opleven, en een verjongend effect te creëeren.

Tijdens de behandeling met de dermapen wordt een serie van ultra dunnen naaldjes geïnjecteerd in de dermis en de epidermis. De microscopisch kleine wondjes helen zichzelf met als resultaat meer aanmaak van collageen en betere elasticiteit. Ook, de opname van actieve ingrediënten wordt vergroot, zoals voedingsstoffen, mineralen en Vit A.

Wat mag ik verwachten van een dermapen behandeling?

De huid wordt steviger. De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel tot diep in uw huid wordt gestimuleerd, zult u na enkele behandelingen zien dat uw huid steviger en gladder wordt.

De huidcellen vernieuwen, want de celdeling krijgt een enorme boost. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor huidverstoppingen minder kans krijgen.

Uw huid wordt egaler, het overmatig pigment dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonneschade, en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidtint wordt egaler en stralender.

Tot slot, serums met hoogwaardige actieve werkstoffen worden veel beter in de huid opgenomen. Ideaal om deze behandeling in te zetten in een PRP behandeling.

Ben ik een goede kandidaat voor de dermapen behandeling?

De dermapen is geschikt voor elk huidtype. Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood gaan uitzien. 2-3 dagen erna kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten. De huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF50 en in de volgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied.

Wat is de eerste stap naar een dermapen behandeling?

De eerste stap is een consultatie bij de consulent esthetische chirurgie.

Uw huid wordt geanalyseerd, uw medische geschiedenis wordt genoteerd, we overlopen of er medicatie gebruikt wordt, en bespreken al uw vragen.

Uw zorg en comfort zijn onze hoogste prioriteit. Monset Kliniek zal u nooit een behandeling voorstellen indien we vinden dat u deze niet nodig heeft.