HUIDANALYSE

Huidanalyse

Uw huid goed verzorgen vergt een levenslange inzet en toewijding.

De eerste stap naar een mooie gezonde huid is het vaststellen van uw huidtype.

Door het gebruik van "state of the art" technologie, de "Observ®520" kan u als patiënt zeker zijn, dat we voor u de beste behandeling vinden!

Hiermee bespaart u tijd en geld.

We gaan uw anatomie bestuderen en met de precieze resultaten van de test kunnen we onmiddellijk zien welke huidverzorging u nodig hebt.

Als het nu gaat om een anti-aging verzorging met behulp van fillers, HIFU, voor volumeverlies of een meer op maat gemaakte thuisverzorging, aangepast aan uw huidtextuur.

Met de "Observ®520" kunnen we ook anticiperen op acné voor het een huidprobleem wordt. Door de foto's kunnen we reeds bestaande bacteriën ontdekken onder het huidoppervlak, voor die zichtbaar worden aan het oog.

Hoe gebeurt een huidanalyse?

Observ®520 analysis is pijnloos. Gels, lotions en andere vettige crèmes zijn hier overbodig.

Met een uniek ontworpen camera maken we een fotografisch snapshot van uw huid. De beelden worden direct doorgestuurd naar de computer. De huidtherapeute gebruikt deze informatie om de uitstraling van de patiënt te beoordelen, en werkt een persoonlijk behandelplan uit dat de huid exfolieert, hydrateert, herstelt en terug in balans brengt.

Na 6 weken is er een follow up skin analysis. Hierin wordt alles besproken en kijken we uit naar een gezonde stralende huid!

Hoe weet ik, of ik een goede kandidaat ben voor een Observ®520 analysis?

Zowel dames als heren kunnen voordeel halen uit de Observ®520analysis.

De Observ®520 analysis is voor elk huidtype, elke huidskleur en elke huidtextuur.

Iedereen die bezorgd is om de gezondheid van zijn/haar huid heeft belang bij een Observ®520analysis.

Het is ideaal voor mensen met een zonbeschadigde huid, rimpels en fijne lijntjes, pigment, roodheid, acné, littekens van acné...

Observ®520 analysis kan ook nauwkeurig testen of u een te droge of een te vette huid hebt. Daarna stellen we een behandelplan op, dat de sterktes en de zwakke punten van uw huid ondersteunt.

Hoe lang duurt een huidanalyse?

Observ®520 analysis duurt slechts enkele minuten. Dan wordt uw analyse besproken, en bekijken we samen uw behandelplan. Daar het voor ons belangrijk is dat de patiënt zich comfortabel voelt, nemen we hierbij uitgebreid onze tijd.