IV TREATMENTS AND BOOSTERSHOTS

IV Treatments and Boostershots.

Bij Monset Kliniek kan u terecht voor een IV (intraveneuze) behandeling die een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, mineralen, anti-oxidanten, elektrolyten en vocht direct in de bloedbaan brengt.

Door de intraveneuze toediening circuleert de vloeistof in de kortst mogelijke tijd door het hele lichaam. Na een dergelijk behandeling zal u een gevoel van welzijn, rust, ontspanning en herwonnen kracht ervaren. Uw lichaam wordt snel en efficiënt in evenwicht gebracht, zodat u het maximale uit uw productiviteit kunt halen en u zich als herboren voelt.

Deze behandelingen zorgen voor een verhoogd energieniveau om de symptomen van stress, burn-out, oververmoeidheid en zelfs een kater aanzienlijk te verbeteren. Deze bezorgt ook uw immuunsysteem een enorme boost en u raakt in record-time alle opgehoopte afvalstoffen kwijt. De verhoogde hydratatie, in combinatie met eerder genoemde mix van vitamines, mineralen, anti-oxidanten en elektrolyten zijn van het grootste belang voor de gezondheid en onderhoud van lichaam en geest.

Ben ik een goede kandidaat voor een IV Treatment?

  • Energieboost
  • Herstelt vitaminelevels
  • Vult mineralen aan
  • Herstelt vochtbalans
  • Betere slaapkwaliteit
  • Herstel na ziekte

Hoe ga ik van start met een IV Treatment?

De eerste stap is een consultatie bij de consulent esthetische chirurgie.

Uw wordt geanalyseerd, uw medische geschiedenis wordt genoteerd, we overlopen of er medicatie gebruikt wordt, en bespreken al uw vragen.

De consulent kan u ook helpen of begeleiden om eventueel andere behandelingen te combineren met uw IV Treatment, om naar nog betere resultaten te streven.hier invullen...