LASERONTHARING

Laserontharing

Onze Saphhire ontharingsprocedure is veilig en bewezen effectief voor mannen én vrouwen van alle leeftijden die worstelen met extra haar op hun benen, borst, armen, schouders, buik, bikinilijn, nek, neusgaten, billen, bakkebaarden of oren. Het automatische koelsysteem zorgt ervoor dat cliënten tijdens het volledige ontharingsproces volledig comfortabel en op hun gemak zijn. Het enige dat u voelt, is een zacht tintelende sensatie die u laat weten dat de laser zijn werk doet.

Deze luxe verzorgingstechniek duurt 20 minuten tot een uur, afhankelijk van de te behandelen zone. Merk op dat de laserenergie alleen haarfollikels kan vernietigen die de groeifase ondergaan, dus er zijn meerdere behandelingen nodig voor uitgebreide verbetering. De meeste klanten profiteren van 4-8 sessies met een tussenruimte van ten minste zes weken. Na verloop van tijd wordt een zijdezachte, stoppelvrije huid bereikt en op de lange termijn gehandhaafd. Kom binnen voor één van de beste laser ontharingen die Monset Kliniek te bieden heeft.

Voordelen van de Sapphire laser.

  • Eenvoudig, pijnloos en snel werkend
  • Verwijdert permanent het haar
  • Geschikt voor alle huidtypen en -tonen
  • Ontdoet het lichaam van zowel gewone als ingegroeide haartjes
  • Oké voor een gevoelige huid
  • Sessies duren meestal minder dan een uur
  • Ideaal voor alle delen van het gezicht en lichaam, behalve rond de ogen
  • Perfect voor zowel mannen als vrouwen
  • Betaalbaar en kostenbesparend
  • Beschadigt de omliggende huid of het omliggende weefsel niet

Wat mag ik verwachten tijdens de procedure?

Ons veelzijdige handstuk heeft een verscheidenheid aan instellingen en kan op vrijwel elk lichaamsdeel worden toegepast. Het is ook geschikt voor alle pigmentaties en voor degenen die zongebruind zijn.

Haargroeifase begrijpen.

Elk haar komt uit een follikel die de wortel van het haar is. De wortel wordt gevoed door bloedvaten en haarvaten. Elke 23 tot 72 uur verdelen cellen zich in de wortels van het haar. Dit is sneller dan bijna elke andere cel in het menselijk lichaam. Met andere woorden, als u eenvoudig het haar boven de follikel snijdt, scheert of epileert, zal het snel regenereren.

Haar gaat door vier fasen: anagene, catagene, telogene en exogene. Haren gaan continu door elk van deze stadia, en ook weer niet helemaal, wat de reden is waarom onze Sapphire laserontharing alleen gericht kan zijn op dat kleine deel van het haar dat zich in de anagene of groeifase bevindt. De andere fasen staan ​​bekend als de regressiefase, de uitscheidingsfase en de rustfase, en geen van deze leent zich voor het laserhaarverwijderingsproces.

Huidherstel na Sapphire laserontharing

Hoewel het ongemak doorgaans minimaal is na de procedure, kunnen sommige patiënten roodheid ervaren op de behandelde zones. Deze bijwerkingen zullen binnen een dag of twee vervagen. Behalve eventuele roodheid is er niets dat u weerhoudt om weer aan het werk te gaan en uw normale activiteiten direct na de laserontharingsbehandeling te hervatten.

Ben ik een goede kandidaat voor de Sapphire laserontharing?

Het opzetten van uw eerste consult bij een expert in Monset Kliniek voor ontharen is eenvoudig. U maakt een afspraak en we beantwoorden al uw vragen. Tijdens de sessie zal de consulent esthetische chirurgie uw overtollige haar onderzoeken, de vorige medische dossiers doornemen en een gepersonaliseerd behandelplan voor laser ontharing ontwikkelen, dat specifiek is afgestemd op uw behoeften en levensstijl.