RETINOL PEEL

Retinol Peel

Neostrata Retinol is een geavanceerde krachtige retinol peel 3% in combinatie met de unieke gepatenteerde synergetische actieve ingrediënten NeoCitriate en Aminofil.

  • Retinol boosting complex: verbetert de productie van uw collageen en versterkt de dermale matrix.

De geavanceerde formule bevat ook kalmerende ingrediënten: Bisabolol en Vit E

De Peel is ontwikkeld om te exfoliëren en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Acné vermindert en de laxiteit van de huid verbetert, terwijl een heldere, gelijkmatige tint wordt bevorderd.

De peel is ontwikkeld voor patiënten met ernstige hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, acné en acnélittekens, en voor iedereen die zijn algemene huidtint wil verbeteren.

Het is een zeer effectieve peel met weinig downtime. Resultaten zijn reeds zichtbaar na 1 peel. We raden een reeks van 6 peels aan, met een interval van 4 weken voor een optimaal resultaat.

Ben ik een goede kandidaat voor de Retinol peel?

De Retinol peel kan gemakkelijk worden opgenomen in uw behandelplan. De Retinol peel wordt ingezet voor vele huidaandoeningen.

Het is een geweldig programma om huidverjonging te stimuleren.

Ook acné kunnen we verwijderen bij patiënten van alle leeftijden .

Deze peel wordt ook de "lunchtime peel" genoemd, het is een eenvoudige procedure die ongeveer 8 uur later thuis moet worden afgespoeld.

Zijn er risico's aan een Retinol peel?

De Retinol peel heeft minimale risico's met weinig contra indicaties.

Patiënten die zwanger zijn, die de afgelopen 6 maanden roacutane hebben gebruikt, of die gevoelig zijn aan retenoïden komen niet in aanmerking voor de Retinol peel.

Vanaf dag 2 of 3 zal u schilfering van de huid ervaren, die na 5-7 dagen zal verdwijnen.

Gebruik van zonnebescherming SPF50 is noodzakelijk omdat de huid gevoeliger is voor de zon.

Hoe ga ik van start met een Retinol peel?

De eerste stap is een consultatie bij de consulent esthetische chirurgie.

Uw huid wordt geanalyseerd, uw medische geschiedenis wordt genoteerd, we overlopen of er medicatie gebruikt wordt, en bespreken al uw vragen.

De consulent kan u ook helpen of begeleiden om eventueel andere behandelingen te combineren met uw Retinol peel, om naar nog betere resultaten te streven.

Voor en na foto's worden genomen zodat u de succes story achter uw duidelijk gezondere en jeugdigere look zal kunnen bewonderen.