RIMPELBEHANDELING

Rimpelbehandeling

Heeft u last van rimpels, slappe huid, fijne lijntjes, uitgeholde wangen of ogen, uitgelopen lipcontouren, dunner wordende lippen, dan bent u bij Monset Kliniek van harte welkom! Bent u op zoek naar de beste rimpelbehandeling, wilt u af van die vermoeide of boze blik, bezoek dan onze gezellige praktijk.

Ontdek vloeibare elegantie met onze volledige reeks rimpelvullers!

Elk rimpelvullend-product (filler) is speciaal samengesteld om de huid steviger en voller te maken of te liften. Verschillende fillers worden vaak gecombineerd om vergelijkbare resultaten te bereiken als bij plastische chirurgie. Deze veelzijdigheid en effectiviteit zijn eigenschappen die fillers tot de populairste rimpelbehandeling op de markt hebben gemaakt.

Alle filleres verbeteren en beklemtonen uw natuurlijke schoonheid. Ze bieden langdurige, niet-chirurgische, niet-invasieve resultaten. De meeste patiënten voelen zich beter, hebben meer zelfvertrouwen, en zouden de behandeling zeker herhalen.

Ben ik een goede kandidaat voor een behandeling met fillers?

De meeste artsen zijn het erover eens dat een patiënt minstens 18 moet zijn alvorens een behandeling met fillers te ondergaan. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de gelaatstrekken nog moeten groeien. Er is geen maximale leeftijdsgrens voor het gebruik van Rimpelvullers. Hoewel de typische patiënt meestal tussen de 20 en 68 jaar oud is.

Omdat onze rimpelvullers gemaakt zijn van volledig natuurlijke materialen, is het uiterst zeldzaam dat iemand een allergische reactie op het vulmiddel ondervindt. Onze rimpelvuller wordt beschouwd als een van de best getolereerde behandelingen die er zijn.

Hoe de rimpelvullende behandeling ondergaan?

Een zeer kleine hoeveelheid rimpelvuller wordt door de Plastisch Chirurg toegediend met een ultrafijne naald. De speldenprik is zo klein dat de meeste melden dat ze niet eens wisten dat de behandeling al had plaatsgevonden. De hele procedure duurt gemiddeld minder dan 30 minuten en wordt meestal binnen 6-12 maanden herhaald voor blijvende resultaten.

Waarom kiezen voor Monset Kliniek voor een behandeling met rimpelvuller?

Het is belangrijk om voor een ervaren plastisch chirurg te kiezen, die u met de nodige know-how en in een veilige omgeving behandelt

Onze Plastisch Chirurgen streven naar natuurlijke resultaten. Het behoud van de spontaniteit een natuurlijke expressie is zéér belangrijk bij Monset Kliniek! Wij werken enkel met hoog waardige veilige producten, om de beste resultaten te behalen.

Hoe start ik een behandeling met rimpelvullers?

Het is belangrijk om samen te kijken welke noden voor u het hoogst zijn. Wat stoort er u het meest, waaraan ergert u zich, of wat wil u verbeteren of accentueren? Daarna wordt met wederzijds overleg gekeken wat de beste oplossing voor u is, en wordt er een behandelplan opgesteld! Vaak wordt een behandeling in verschillende stappen gedaan, om het natuurlijk aspect aan te houden!

Wenst u meer info, neem vandaag nog contact met ons op.