SPIERONTSPANNENDE BEHANDELING

Spierontspannende behandeling.

Hoewel de facelift jarenlang tot de enige behandeling voor verzakkende en gerimpelde huid behoorde, zoekt de klant van vandaag een elegantere oplossing voor veroudering. Een spierontspannende behandeling behoort tot 's werelds meest populaire en in de tijd geteste injectable voor het omkeren van leeftijds gerelateerde fijne lijntjes, rimpels, vouwen, en groeven die uw zelfbeeld saboteren. Deze veilige, niet-invasieve stoffen werken door tijdelijk de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor onze meest frequente gezichtssamentrekkingen, zoals glimlachen, fronsen of geeuwen. Het resultaat is een mooie, gladde huid die gloeit van jeugdige uitstraling. Kom naar Monset Kliniek voor een unieke spierontspannende behandeling!

Voordelen wanneer men spierontspannende middelen gebruikt.

 • Veilig, FDA-goedgekeurd
 • Gebruikt in meer dan 75 landen over de hele wereld
 • Niet-chirurgisch en niet-invasief
 • De behandeling duurt slechts enkele minuten
 • Ga meteen weer aan het werk
 • Resultaten zichtbaar in de eerste week
 • Langdurige effect, tot 4-6 maanden
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Ideaal voor het verminderen van kraaienpootjes, voorhoofdsvouwen en lachlijnen
 • Uitstekende behandeling voor wenkbrauwrimpels en glabella-plooien

Hoe werkt een spierontspannende behandeling?

De spierontspanner vertrouwt op zorgvuldig geformuleerde botulinumtoxine-stammen, die werken als een zenuwblokkade. Hierdoor wordt de activiteit in de kleine spieren verminderd. Eenmaal geïnjecteerd, blijven deze minuscule spieren in rust, verminderen rimpels en heeft u een zachtere gelaatsuitdrukking. Vrienden en familieleden kunnen aangeven dat u er goed uitgerust en jonger uitziet na een spierontspannende behandeling.

Wat te verwachten op de dag van de behandeling?

De spierontspanner wordt in uw huid geïnjecteerd met een ultrafijne naald en dit vrijwel pijnloos. Elke injectiesessie duurt gemiddeld ongeveer 10-15 minuten. Resultaten zijn zichtbaar in ongeveer 3-5 dagen. Vanaf dag 10 heeft u volledig effect van de behandeling.

Herstellen van een spierontspannende behandeling.

Hoewel de behandeling meestal minimaal pijnlijk is, zullen sommige patiënten het waarderen dat een coldpack na hun injectie wordt gebruikt om de huid te verzachten en eventuele zwelling of roodheid te verminderen. Het is belangrijk dat u uw huid niet masseert in de uren en dagen na uw procedure om de huid voldoende tijd te geven om te herstellen. U moet ook zware (sport) inspanningen en saunabezoek vermijden gedurende de eerste paar dagen na de spierontspannende behandeling.

Ben ik een goede kandidaat voor een spierontspannende behandeling?

 • U bent in goede gezondheid, mentaal en fysiek
 • U hebt realistische verwachtingen voor verbetering in plaats van perfectie
 • U heeft dynamische rimpels rond het voorhoofd, de mond en de ogen
 • Uw verlangens veranderen maar u wenst nog geen chirurgische facelift te ondergaan
 • U heeft last van hyperhidrose ( overmatig zweten )

Resultaten

Het is belangrijk op te merken dat spierontspannende behandelingen, heel efficiënt werken, maar niet blijvend van aard zijn. Injecties moeten elke 4-6 maanden worden herhaald om een ​​rimpelloze huid te behouden. Onze consulent esthetische chirurgie zal uw resultaten zorgvuldig beoordelen en uw voortuitgang bij elke follow-up-sessie volgen. Monset Kliniek staat garant om u de beste spierontspannende behandeling aan te bieden.

Waarom kiezen voor Monset Kliniek voor uw spierontspannende behandeling?

U kan rekenen op een team van goed opgeleide artsen/chirurgen. Monset Kliniek streeft naar natuurlijke resultaten.

Onze vooraanstaande chirurgen hebben reeds duizenden succesvolle spierontspannende injecties uitgevoerd. We worden veelvuldig opgezocht door onze klanten in Brugge en door mensen uit het hele land en in het buitenland voor onze toewijding tot uitmuntendheid.

Onze artsen stemmen de spierontspannende behandelingen af, op de individuele anatomie van elke patiënt. Er is gewoon niet zoiets als one-injection-fits-all in Monset Kliniek. Ons werk is subtiel, genuanceerd, en waar u als patiënt centraal staat.

Hoe kan ik van start gaan met een spierontspannende behandeling?

Voor meer informatie omtrent een spierontspannende behandeling, maakt u een afspraak met onze consulent esthetische chirurgie. Tijdens deze sessie onderzoekt de consulent uw huid, bekijkt u uw medische geschiedenis, beantwoordt uw vragen en werkt u aan een aangepast behandelplan dat inspeelt op uw unieke behoeften en wensen.

Soms suggereert de consulent esthetische chirurgie een aanvullende behandeling met rimpelvullers die samenwerken met de spierontspannende behandeling. Dit om u nog een betere uitstraling te geven. Wij werken met met de beste rimpelvullers om uw uitkomst te maximaliseren. In sommige gevallen kan de combinatie van rimpelvullers zelfs effectiever zijn dan een chirurgische facelift.

Wanneer ben ik geen goede kandidaat voor een spierontspannende behandeling?

 • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Diegenen die lijden aan een infectie op de injectieplaatsen
 • Als u jonger bent dan 18 jaar
 • Diegenen die last hebben van zwakke gezichtsspieren of diepe littekens in het gezicht

U kan contact opnemen met uw consulent esthetische chirurgie om te zien of een spierontspannende behandeling geschikt voor u is.