VENUS VIVA

Venus Viva

De Feiten bekeken.

Bij het verstrijken van de tijd verschijnen geleidelijk de tekenen van huidveroudering zoals lijnen en rimpels, verandering van de huidtextuur, adertjes en roodheid. Poriën vergroten en de rimpels rondom onze ogen vertellen een verhaal over wat we allemaal hebben meegemaakt. U zou wel een behandeling willen die uw huid een frisse, natuurlijke, jeugdige uitstraling geeft, maar u wilt geen chirurgische facelift ondergaan.

Venus Viva™, de juiste oplossing.

Een veilige, effectieve, pijnloze non-invasieve behandeling met directe duurzame resultaten op het gebied van gezichtsverjonging: Venus Viva™.

Venus Viva™ werkt effectief bij huidverslapping, lijnen, rimpels en zorgt voor een duidelijke verbetering van de textuur van de huid.

Wat is Venus Viva™ en wat doet het?

Venus Viva™ is een toestel dat veilig is voor alle huidtypen, en werkt met de revolutionaire NanoFractional Frequentie (RF) en de SmartScan technologie. Deze zorgen samen voor de superieure resultaten bij de behandeling van rimpels, littekens, acné, verwijde poriën, pigmentvlekken, huidverslapping... Kort gezegd, uw huid zal er na een Venus Viva™ jonger, frisser, egaler, gezonder en gladder uitzien.

In het kort: voor welk huidprobleem gebruikt men Venus Viva?

  • Acné littekens
  • Textuur verbetering
  • Huidverstrakking
  • Rimpel reductie
  • Gezicht verjonging
  • Pigmentstoornis
  • Voor gelaat en hals

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen van 1 zone varieert per persoon van 3-4 keer. Het is ook hier belangrijk een behandelplan op te stellen met uw consulent esthetische chirurgie.

Zijn de behandelingen met de Venus Viva™ veilig?

JA! Radiofrequentie en magnetische pulsen worden in de geneeskunde reeds jaren toegepast en zijn bewezen als veilige en effectieve technologieën.

Hoe ga ik van start met de Venus Viva™?

De eerste stap is een consultatie bij de consulent esthetische chirurgie.

Uw huid wordt geanalyseerd, uw medische geschiedenis wordt genoteerd, we overlopen of er medicatie gebruikt wordt, en bespreken al uw vragen.

Is er een hersteltijd?

De behandeling kent geen vervelende herstelperiode. Dit komt omdat de Venus Viva™ gebruik maakt van de SmartScan technologie. Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid minimaal beschadigd. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zijn er kleine bijwerkingen zoals een tijdelijke minimale roodheid. Tot 2 dagen na de behandeling mag men geen producten gebruiken en moet men de zon mijden. Daarna is een huidverzorgingsproduct met een zonnefilter aan te raden.nvullen...